fbpx

Algbehandling Århus

Algbehandling Århus

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Förebyggande algbehandling av tak och stenplattor

Århus – även känt som leendets stad, är ett ställe vi besöker ofta. Inte minst för att vi har kontor på Ingerslev Boulevard men också för att vi årligen utför många algbehandlingar i Århus.

En algbehandling är en förebyggande behandling mot flera typer av alger. Vi utför denna behandling på flera olika ytor som till exempel stenplattor, tak och fasader.  Läs om vår produkt som vi använder för algborttagning.

Det är viktigt att behandla alger som växer på diverse ytor utomhus. Anledningen till detta är att rötterna kan göra stor skada eftersom de drar till sig vatten. På vintern när vattnet fryser expanderar de, vilket kan skapa frostsprickor på marksten, tak eller fasad. Att inte underhålla sina uteplatser kan alltså få dyra konsekvenser.
Men priset för en algbehandling är inte speciellt dyr – du kan faktiskt få algbehandling på ett vanligt villatak för bara cirka 1500 kronor inkl. moms. Marksten och stenplattor kan behandlas mot alger för omkring 8 kronor per m2.

Om det är länge sedan du fick en professionell rengöring av din uteplats, så är det ibland nödvändigt för att uppnå det bästa resultatet. Vi har under våra nästan 10 år i branschen både rengjort och algbehandlat många typer av områden och därför kan vi ge dig den bästa rådgivningen i förhållande till hur du får det mest optimala resultatet.

Vill du att vi kommer förbi ditt hem eller kontor där du önskar en algbehandling, så gör vi gärna det – helt gratis och utan förpliktelser. Skriv upp dig för en offert eller ring till oss på 4236 6666