fbpx

Stentvätt i Helsingborg

Tillbaka

Lenas stora önskemål var att få tillbaka sina fina gula stenplattor igen, så hon kontaktade Nanostone i början av våren.

Tillsammans med Lena planerade vi in ett datum för att besikta stenläggningen, varefter Lena fick ett fast pris på uppgiften samt råd och vägledning till hur problemet kunde lösas på bästa sätt.

Efter ett par dagars betänketid återkom Lena och beställde ett datum för rengöring av stenplattorna. Hon valde att få stenplattorna både rengjorda, impregnerade och registrerade för årligt underhåll, vilket ger henne 15-års garanti mot alger, lav och mossa.

Detta säger kunden:

”Vi har en stenterrass på drygt 43 m2 som var hårt angripen av lav och alger, s.k. stenpest. Vi såg reklam för Nanostone i en tidning. Vi bad om en offert och eftersom vi tyckte den var rimlig så bad vi dem utföra rengöringen. Vi kom snabbt överens om en tid för stentvätt via telefon och Nanostones medarbetare kom på den överenskomna dagen.

Rengöringen tog ca. 3 timmar och utfördes helt utan besvär för oss. Medarbetaren var till och med så snäll, att han tvättade fönster utan extra kostnad när han var färdig. Problemet var att vi har flera fönster som går ända ned till stenplattorna och de blev såklart smutsiga.

Resultatet efter att stenplattorna torkat är imponerande och vi kan varmt rekommendera andra att anlita företaget.”

Lena – Helsingborg

Projekt detaljer

Stad:
Helsingborg

Projektstorlek:
43 m2

Projektår:
2019

Tjänst:
Stentvätt och impregnering

Projektledare:

Thomas Reeckmann
Telefon: 6173 6672
E-mail: tr@nanostone.dk