fbpx

Kontakta oss för ett fast pris på klottersanering

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Få ett pris på klottersanering

Nanostone har stor erfarenhet av att rengöra fasader och vi löser alla typer av problem med graffiti och klotter. Med våra professionella specialverktyg, erfarna medarbetare och genomtestade teknik så är vi de rätta att anlita för varje typ av uppdrag du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening behöver hjälp med.

Priser på sanering av graffiti

ANTI-GRAFFITI PAKET NEDAN TÄCKER:

  • 1x Borttagning av graffiti (välj paket för typ och antal m²)
  • 1x Anti-graffiti försegling (på hela det rengjorda området)

Graffiti eller klotter finns som sagt i många olika former, typer och storlekar – därför erbjuder vi på Nanostone en rad olika paketlösningar som vi av erfarenhet vet passar de flestas önskemål och behov.

BASIC – ANTI-GRAFFITI PAKET

​Borttagning av Tags

​Anti-graffiti försegling

​Antal kvm: 1-5 m²

​(Alltid utifrån din fasad)

+PRO – ​ANTI-GRAFFITI PAKET

​Borttagning av Tags +
Throw-ups

​Anti-graffiti försegling

Antal kvm: +5 till 20 m²

​(Alltid utifrån din fasad)

PREMIUM ​- ANTI-GRAFFITI PAKET

Borttagning av Pieces + Back-to-Back

​​Anti-graffiti försegling

Antal kvm: +20 m²

(Alltid utifrån din fasad)

Alltid rena fasader med Nanostones löpande service-abonnemang

FÅ OBEGRÄNSAT ANTAL SANERINGAR AV GRAFFITI OCH KLOTTER TILL ETT FAST LÅGT PRIS MED ETT SERVICE-ABONNEMANG FRÅN NANOSTONE
Eftersom man som företag inte själv kan påverka när andra väljer att utföra vandalism på ens fasader, så erbjuder vi på Nanostone ett attraktivt abonnemang. Det går kort och gott ut på att vi står till förfogande varje månad året runt – till dess du behöver vår anti-graffiti assistans.

ANTI-GRAFFITI FÖRSEGLING – FÖR ENKLARE BORTTAGNING AV NY GRAFFITI
För att kunna teckna vårt service-abonnemang förutsätter det att vi har varit ute och gjort en klottersanering på den aktuella fasaden. I förbindelse med denna sanering av fasaden, är kravet också att det appliceras en anti-graffiti försegling – för att kunna teckna vårt anti-graffiti service abonnemang.

Denna anti-graffiti försegling gör det nämligen betydligt lättare att både hålla fasaden ren samtidigt som det blir möjligt att tvätta bort nytt klotter snabbare och lättare. Detta betyder att det blir billigare och mer skonsamt att ta bort graffiti och klotter i framtiden jämfört med om man ska investera i en helt ny klottersanering varje gång.

FAST MÅNATLIG BETALNING
Serviceabonnemanget går helt enkelt ut på att du betalar ett fast månatligt belopp för ett i förväg överenskommet område, antal fasader eller liknande. Om du en morgon upptäcker att det återigen har klottrats på din fasad, behöver du bara kontakta oss på det nummer du fick när du tecknade ett anti-graffiti serviceabonnemang hos oss. När vi har blivit informerade om det nya klottret rycker vi senast ut inom 3-5 vardagar, beroende på våra möjligheter att mobilisera personal, för att lösa ditt klotterproblem.

OBEGRÄNSAT ANTAL KLOTTERSANERINGAR
Med vårt abonnemang erbjuder att sanera din fasad ett obegränsat antal gånger per månad/per år. Det betyder att du med ett abonnemang till fast lågt pris, alltid vet exakt vad du ska betala, oavsett hur mycket klotter din fasad blivit utsatt för månad till månad.

ANTI-GRAFFITI​
SERVICEPAKET 1

(Normal utryckningstid)

​Fast låg månadskostnad

Obegränsat antal saneringar

Kontakta oss när ni behöver klottersanering

Vi rycker ut inom 3-5 vardagar

Pris: kr x antal per månad​​

Få offert

ANTI-GRAFFITI
SERVICEPAKET 2

(Express utryckningstid)

Fast låg månadskostnad

Obegränsat antal saneringar

​Kontakta oss vid behov av sanering

Vi rycker ut inom 24 timmar

Pris: kr x antal per månad

Få offert

Anti-graffiti försegling – Förebygg framtida klotter

Har du inte utsatts för klotter på din privata egendom, butik eller företag än. Men du kanske misstänker att det inte kan uteslutas att det kommer att ske i framtiden. I så fall är det perfekt att få en förebyggande anti-graffiti försegling.

När det handlar om klotter kan det faktiskt vara en väldigt bra idé att tänka förebyggande. Det kan nämligen ha stor betydelse i förhållande till hur stor del av det potentiella framtida klottret och eventuella skuggor man kan få bort igen.

Med vår anti-graffiti försegling ytbehandlar vi era fasader som därmed blir mycket mer motståndskraftiga mot klotter. Dessutom gör denna försegling att vi inte behöver anstränga oss lika hårt för att avlägsna klotter från fasaden utan att påverka dess struktur.

FÖREBYGGANDE
ANTI-GRAFFITI FÖRSEGLING

Förebyggande
anti-graffiti försegling

Antal m²
(Upplys vänligen vid kontakt)

(Alltid utifrån din fasad)