fbpx

Fasadrengöring

Fasadrengöring

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Alla fasader är olika

​Hos Nanostone har vi utrustningen, medarbetarna och erfarenheten. Vi är specialiserade på att rengöra betong, tegel och aluminium, och vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

Vår fasadrengöring tar hänsyn till att fasader är olika. Därför använder vi olika rengöringsmetoder som är anpassade till din fasad. I förbindelse med vår fasadrengöring kommer experter ut till din fastighet och gör en bedömning av fasadens skick. Det gör vi för att inte råka skada fasaden under fasadrengöringen.

Hos Nanostone har vi tre väsentliga områden som vi alltid tar hänsyn till:

  • Typer av alger och mossa
  • Ytstruktur och material
  • Tid (hur djupt har algerna satt sig på fasaden)

Du kan läsa mer om vår analys av fasaden här

Rekommendation före fasadtvätt

Vi rekommenderar ofta att man gör en algbehandling innan fasaden rengörs eftersom detta – i de allra flesta fall – ger det snyggaste resultatet. Vår algbehandling appliceras som ett skum som får lov att tränga in i fasaden, där både röda och gröna alger bekämpas.

Vilken utrustning används vid fasadrengöring
Vi använder uteslutande specialutrustning och beroende på fasaden används antingen hetvattentvätt eller kallvattentvätt. Tryck och vattenmängd justeras särskilt till din fasad.

Rekommendation efter fasadtvätt
​Efter vår fasadrengöring rekommenderar vi att en ytbehandling görs. Det förhindrar fukt och vatten från att tränga in samt minskar växtlighet och missfärgning av alger. Därutöver är underhåll en viktig och avgörande faktor för en snygg och hälsosam fasad. Vi rekommenderar därför att man årligen utför en algbehandling av fasaden.

 

Få en offert utan förpliktelser


Behöver din fasad en professionell rengöring så kontakta oss redan idag. Vi gör din fasad snygg och hälsosam på nytt. Du behöver bara fylla i nedanstående kontaktformulär så kontaktar vi dig med ett erbjudande.