fbpx

Gummitak

Gummitak

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

​Tätskikt – banbrytande på flera håll i världen!

Som något nytt har Nanostone valt att introducera en ny produkt som kallas gummitak eller tätskikt. Gummitak är ett skyddande och ytterst flexibelt gummi membran för platta tak. En bra och snygg lösning vid reparation av läckage och för förnyelse av tak med takpapp. Tätskikt är ett helt nytt material på många marknader, men är redan välkänt i många länder i Europa och USA.

På den svenska marknaden har man tidigare mest använt sig av takpapp eller gummi i långa banor, som sedan smälts samman. Problemet med denna lösning är att det handlar om en installation, där man kan råka göra misstag som först upptäcks när skadan redan är skedd.
Tätskikt är idag den mest optimala och använda lösningen för renovering av platta tak. Tätskikt är ett flytande material som ser till att stänga igen alla läckage. Det beror på att detta är en sammanhängade yta som utjämnas på hela taket och därefter härdas. Efter härdningen skapas ett mycket elastiskt gummimembran, som ser till att materialet motstår alla typer av väderförhållanden bland annat temperaturvariationer från -40 till 80 °C. Man riskerar därmed inte frostskador på vintern eller vatten och fukt i byggnaden. Du kan läsa mer om vår takreparation med gummitak här.

Gummitak är dessutom UV-beständig och med en enda tilläggsprodukt får den en reflekterande förmåga mot 95% av solens värmestrålar. Kort sagt en snabb, effektiv och billig lösning för underhåll och reparation av alla slags platta tak eller tak med låg lutning.

Gummitak kan användas som takfärg

Vårt tätskikt kan även användas som takfärg. Med en takfärg i form av tätskikt får du en kvalitetslösning som håller längre än vanlig takfärg. Vanlig takfärg har faktiskt bara en beräknad livsläng på 5 år jämfört med en takfärg i form av ett tätskikt som har en livstid på upp till 25 år. Hållbarheten på vår takfärg har både testats och CE-märkts. Läs mer om vår takfärg här.​

Beställ en offert helt utan förpliktelser på gummitak

Har du problem med ett platt tak som du vill reparera effektivt och billigt? Då kan vi erbjuda dig ett av de absolut mest slitstarka taken till ett pris av endast 250 – 300 kr/m2. Få en offert på gummitak och få ett tak som har 25 års certifierad förväntad hållbarhet!
  • Brug for hjælp eller rådgivning

    - Bliv ringet op