fbpx

Jobb hos Nanostone

Miljögodkänd

Skåne med omnejd

15 års garanti

Mer än 12 år i branschen

Få ett jobb hos ett ledande företag inom specialrengöring utomhus och underhåll av fastigheter

Nanostone AB är bland de största inom stentvätt och impregnering och har sedan 2008 utvecklat maskiner och produkter för att leverera den bästa produkten och servicen på marknaden.
Vi är en verksamhet som växer med äkta entreprenörsanda. Vi har en tydlig Vision och Mission för verksamheten och 5 värdegrunder som är viktiga för oss – se dem längre ned på sidan!

Vi har ett högt betyg på Trustpilot med goda recensioner och under vår framgång har vi tillsvidare fått 6 nomineringar i streck till utmärkelsen Børsen Gazelle. Vi har dessutom vunnit pris för Årets Algbehandlare och nominerats till EY – Entrepreneur of the Year. Det var visst tillräckligt med skryt, men vi är otroligt stolta över vårt team, som under högsäsong består av fler än 100 medarbetare landet runt.

Vi vill väldigt gärna ha nya medarbetare som kan bidra till kundnöjdheten och framgången i företaget. Kolla in de lediga tjänsterna om du kan tänka dig att ta del av vår resa och bli en del av vårt team.
Om vi inte har den perfekta tjänsten till dig just nu, så skicka gärna en öppen ansökan till oss.

Sten- och fasadtvättare

Bli vår kommande teamplayer ute på fältet!

I denna tjänst är du den första våra kunder möter och därför är du en enormt viktig del av kundens upplevelse.

Vi söker löpande folk som vill utföra våra olika tjänster under året och har många olikartade uppgifter från rengöring av stenplattor och fasader, algbehandling av tak, ytbehandling, sådd av gräs, tvätt av solceller m.m.
Det är inte något krav att du ska kunna allt. Om du t.ex. har höjdskräck ska du inte tvätta fasader.
Men sök gärna tjänsten och berätta mer om dig och vad du gärna vill jobba med. Så kan vi säkert hitta en plats för dig!

Säljare

Är du vår nästa toppsäljare via telefonen! Gör dig redo för ditt livs utmaning!

I tjänsten som säljare hos Nanostone kommer 70% av dina inkommande samtal från folk som vill beställa en eller flera av våra tjänster och det blir ditt jobb att ge kunden professionella råd och en bra upplevelse.
Ringa ut gör du till befintliga kunder som har möjlighet att välja till relevanta tjänster som hör ihop med tjänster de redan valt.

Kort sagt är det ett otroligt motiverande jobb inom försäljning eftersom kunderna blir glada över att du kontaktar dem och de söker aktivt upp dig. Samtidigt blir du en del av ett större socialt team och en mycket motiverande säljchef med flera års erfarenhet i företaget.