fbpx

Nanostone AB

Om Nanostone AB

Vår passion är specialrengöring och ytbehandling och vi är stolta över att vara ledande inom detta område. Vår historia började redan 2008 när vi insåg att stenpest började bli ett allvarligt problem på många stenbeläggningar. Efter att ha hittat den korrekta rengöringstekniken och efterbehandlingen av stenplattor, grundades företaget av Claus Møller och Nicklas Christensen i Danmark.

Sedan dess har vi vuxit oss större och har nu kontor i Köpenhamn, Århus och Trelleborg, med över 100 anställda som tar sig an fler än 10 000 fastigheter varje år. I Sverige utför vi arbete i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen.

Vår framgång beror på vår förmåga att behålla samma värderingar som vi hade i början. Vi är jordnära och enkla att komma i kontakt med och ger samma goda service oavsett uppdragets storlek. Vi uppmuntrar våra anställda att ta ansvar och ger de befogenhet för att lösa utmaningar och garantera att eventuella misstag hanteras omedelbart.

Vi är stolta över vår produkt som visar en markant skillnad och lämnar kunden nöjd. Det är en av anledningarna till att företaget fortsätter att växa och blomstra. Vi fokuserar på utomhusområden runt fastigheter och utför uppgifter som är både nödvändiga och lönsamma att underhålla.

På Nanostone har vi en stark övertygelse om att erbjuda våra kunder enastående upplevelser av högsta kvalitet. Vi är dedikerade att ta itu med alla dina specialrengörings- och ytbehandlingsbehov och vi garanterar en professionell och personlig service vid varje tillfälle.

Fokus på hållbarhet och miljö

Koncernen Nanostone

Miljögodkänd

15 års garanti

Mer än 10 år i branschen