fbpx

Nanostone AB

Fokus på hållbarhet och miljö

Koncernen i Nanostone

Nanostone AB sedan 2008

Nanostone är ledande inom specialrengöring och ytbehandling.
Företaget inledde sina första experiment med stentvätt redan 2008 när stenpest var ett relativt okänt fenomen och nu på allvar började bli ett problem på många stenbeläggningar. När vi hade hittat den korrekta rengöringstekniken samt efterbehandlingen av stenplattorna, grundades företaget 2008 av Claus Møller och Nicklas Christensen.
Företaget har sedan dess vuxit sig större med kontor i Köpenhamn och Århus i Danmark och Trelleborg i Sverige har under högsäsong omkring 100 anställda och servicerar fler än 10 000 fastigheter varje år.
Verksamheten har nominerats 7 gånger till Børsen Gazelle och har vunnit priset som Årets Algbehandlare.
Framgången beror, enligt ägarna själva, på att behålla samma värderingar som man hade i början. Vi ska vara jordnära, lätta att komma i kontakt med och ge samma goda service på allt från det minsta till det största uppdraget. Vi ger våra anställda eget ansvar att själva kunna ta ställning och lösa utmaningar, och när vi begår misstag ska våra kunder märka att vi gör allt för att rätta till det direkt.

Vi har en bra produkt som visar en markant skillnad och det ger även riktigt glada kunder, vilket gör det extra roligt att gå till jobbet. Och det är också en av förklaringarna till att företaget blomstrar och fortsätter växa.

Idag levererar Nanostone flera tjänster, men med fokus på att våra tjänster är för utomhusområden runt fastigheter och det ska handla om uppgifter där kunderna har ett behov och där det lönar sig att underhålla.

Miljögodkänd

Skåne med omnejd

15 års garanti

Mer än 10 år i branschen