fbpx

Vi stöttar

Det är viktigt att hjälpa

Här hos Nanostone känner vi att det är en viktig del av våra värderingar att hjälpa och göra skillnad.
Därför stöttar och sponsrar​ vi gärna goda ändamål och projekt. Om du har ett gott ändamål som du tycker att vi ska stötta är du varmt välkommen att kontakta oss.

Danmarksinsamlingen 2017

DANMARKSINSAMLINGEN 2017
Vi har valt att stötta Danmarksinsamlingen med 11 222 kr. Bidraget går till barn som svälter runt om i världen.

Aktion på Lauritz – Oavkortat till Danmarksinsamlingen

Vi valde att ge ytterligare bidrag till Danmarksinsamlingen med ett presentkort på 5 000 kr till Nanostone, som alla kunde bjuda på. Trots att länken kom upp bara 2 timmar innan aktionen var över, nådde presentkortet upp på 3 500 kr, som även det gick till Danmarksinsamlingen. Vi är därför stolta över att ha bidragit med 14 722 kr totalt till Danmarksinsamlingen som samlade in hela 90.061.627 kr till barn som svälter.

UNICEF 2017/2018

UNICEF 2017
Vi har valt att stötta UNICEF för att hjälpa barn i nöd. I år går pengarna bl.a. till barn i den krisdrabbade staden Aleppo i Syrien. Vår donation på 8 000 kr går till att barnen kan överleva, inhämta förlorad skolgång och bearbeta trauman.

WWF Världsnaturfonden 2016/2017

Vi har valt att stötta WWF Världsnaturfonden Skog 2017. Vårt bidrag på 10 000 kr beräknas gå till plantering av 400 träd.
Det är viktigt för oss att återanvända och underhålla det vi har och med stort fokus på klimatet anser vi att det är nödvändigt att donera till en fond som WWF, eftersom detta stöttar just klimatet och gör skillnad för djur och natur och framtida generationer.

Barncancerfonden

BESÖK BARNCANCERFONDENS HEMSIDA
Vi har valt att stötta Barncancerfonden. Pengarna går till rekreation och stipendier. Fonden är uteslutande finansierad med stöd från privata, företag, insamlingar och andra fonder.

Danska sjukhusclowner

BESÖK DANSKA SJUKHUSCLOWNERS HEMSIDA
Vi har valt att stötta Danska Sjukhusclowner. Ett otroligt bra initiativ för att sprida glädje på sjukhusen bland alla barn. Barnen får underhållning och extra omvårdnad.

​CO2 neutral hemsida

Hos Nanostone är vi väldigt medvetna om vårt miljömässiga ansvar och därför har vi en CO2 neutral hemsida.