I slutet av juni kontaktade HSB BRF Notarien oss angående offert på rengöring och impregnering av deras stenar. Ett drift- och försäljningsteam åkte inom kort ut och mätte upp ytorna och gick igenom vår tjänst tillsammans med kund. Efter ett styrelsemöte kunde vår offert accepteras och ett datum för utförande bokades in.

V.34 åkte ett glatt gäng från Nanostone ut för att påbörja rengöring av 3350m2 stenplattor och murar. Efter flera dagars tvätt, desinficerade vi stenarna och därefter impregnerades de. Detta för att stänga ute vatten från stenen och förhindra nya angrepp.

Nyfikna boende och styrelsemedlemmar var på plats under veckan för att se framsteg och resultat. Utöver rengöring av stenarna, fick vi även i uppdrag att borsta ut ny, ogräshämmande fogsand över ytorna.

De boende njöt av att sitta ute i det fina vädret, på deras numera ljusa och fina innergård. Ett lyft för hela fastigheten och fantastiskt resultat är bara några få av alla de fina kommentarer vi fått på plats.

Nu kan HSB BRF Notarien i Malmö njuta av ljusa, snygga stenar som är fria från stenpest och alger i upp till 15 år, eftersom de även tecknat årligt underhåll av oss. Underhåll görs en gång om året och hjälper till att hålla stenarna fina, år efter år.

Tack till HSB BRF Notarien för ert förtroende!