fbpx

Nanostone Företag

Få professionell rådgivning till ditt företagsprojekt

Kontakta oss idag

Behöver du professionell vägledning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell vägledning?

– Bli uppringd

Vi löser många olika uppgifter för våra företagskunder inklusive: stentvätt, fasadtvätt, taktvätt, rengöring av takmembran och membran för diverse underlag. Det är viktigt för oss att alla våra kunder får bra service. Därför kommer vi gärna ut och granskar området som ska åtgärdas – helt gratis. Då har du också möjlighet att få en provtvätt så du kan se resultatet med egna ögon. Det är något vi upplever att många av våra kunder är otroligt glada för.

Om du väljer att låta Nanostone lösa ditt uppdrag kan du vara helt säker på att du får service av högsta kvalitet samt skräddarsydda rekommendationer för hur underhållet ska skötas framöver. Vi har 10 års erfarenhet i branschen och sitter därför på stor erfarenhet och expertis på området. Nedan kan du se några av våra företagsprojekt under de senaste åren.

Företagsabonnemang

Vi har många glada företagskunder där vi varje år ansvarar för underhåll av deras utomhusområden. Vi har en rad olika företagsabonnemang som utformas baserat på det vi kommer överens om. Fördelarna med ett abonnemang är:

  • Snabb utryckning
  • Vi står för besiktning och behandling
  • Ni får ekonomisk fördel
  • En långsiktig lösning där vi tar hand om era utomhusområden