fbpx

PRIS PÅ TAKBEHANDLING

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Paket och priser

Som specialister på behandling av tak i Sverige har vi satt ihop ett antal olika paketlösningar som du kan läsa mer om nedan.

Här på sidan hittar du en översikt över våra priser på både taktvätt och algbehandling av tak. Vilket av våra paket som är mest optimalt för just ditt takproblem beror på hur hårt drabbat ditt tak är av bl.a. mossa, alger och annan smuts. Generellt erbjuder vi två former av taktvättar; den ekonomiska takbehandlingen som är en algbehandling och en djupgående taktvätt som även inkluderar hetvattentvätt och ev. impregnering.

I de allra flesta fall räcker en algbehandling mer än nog för att ge dig ett fint och rent tak igen. Processen är också betydligt mindre omfattande, mer ekonomisk för dig som kund, men däremot tar det 8-9 månader innan du ser det slutliga resultatet, eftersom skumbehandlingen tränger ned och bryter ner alger och växtlighet under en längre period.

EKONOMISK TAKRENGÖRING
(ALGBEHANDLING AV TAK)

Uppmätning av tak

Bedömning av takets skick

Algbehandling av tak

Slutstädning

Kvalitetskontroll

Pris före ROT-avdrag: 6714:- för standardvilla (200 kvm)

Vi finns nästan överallt

Vi har kontor i både Sverige och Danmark – och vi har erfarna medarbetare lokalt som är redo att rycka ut och utföra ett professionellt jobb med våra effektiva och skonsamma takbehandlingar.

ROTAVDRAG PÅ TAKRENGÖRING
Du har som kund hos Nanostone möjlighet att göra avdrag för arbetskostnaden när du anlitar oss för rengöring av tak. Avdraget hör under kategorin rotarbete. Det är vi som företag, som står för att ansöka om rotavdrag.

Du kan alltid se hur stor del av det fakturerade beloppet som består av arbetskostnad. Kontakta oss för mer info om rotavdrag.

Du kan också läsa mer om rot- och rutarbete på Skatteverkets hemsida.