fbpx

Rengöring av stenplattor

Rengöring av stenplattor

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Få stenplattorna rengjorda så blir de som nya

Många husägare står inför problemet att stenplattorna på tomten med tiden mister sin ursprungliga snygga yta och till och med utvecklar alger, lavar eller seglivad mossa. Men med vår professionella rengöring av stenplattor finns det som tur är en lösning.

Dina stenplattor kommer nämligen att se ut som nya igen. Sättet vi utför vår rengöring på är med vår populära stentvätt, som du får en kort introduktion av nedan. Vill du har en mer djupgående förklaring, så kan du alltid läsa mer på sidan om marksten.

Vår rengöring av marksten ger dig ett snyggt resultat

Vi utför följande, unika process när vi rengör stenplattor. Vi börjar med att noggrant tvätta stenbeläggningen och ta bort alla tecken på alger, lavar, mossa och liknande. Därefter applicerar vi en speciell vätska på det tvättade området som avlägsnar all växtlighet, som inte kan ses med blotta ögat, men som utan behandling skulle växa fram med tiden.
Till slut genomför vi en impregnering av stenplattorna när området har torkat, vilket gör att det fina resultatet bibehålls i många år framöver och förhindrar vatten från att tränga in. Området kan tas i bruk igen efter bara 2-3 timmar och du har ett utomhusområde du återigen kan vara stolt över att visa upp.

​Vi tar även hand om ditt tak

Vi begränsar oss inte bara till att hjälpa dig med stenplattorna. Nu riktar vi även blickarna mot folks tak och vi har introducerat en ny produkt med beteckningen Gummitak. Denna skyddande gummibeläggning för platta tak reparerar läckor och ger ytan ett fint och förnyat utseende.
Funderar du på en rengöring av dina stenplattor eller få en genomgång av ditt tak, så kontakta oss gärna på tlf. 42 36 66 66 eller info@nanostone.dk.