fbpx

UNDVIK ÖVERSVÄMMADE HÄNGRÄNNOR

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Rensning av hängrännor

Vi på Nanostone erbjuder rensning av hängrännor till ett konkurrenskraftigt pris. Med över 10 års erfarenhet kan du lita på att vi har den kunskap och expertis som krävs rensa dina hängrännor professionellt.

Hur rensar vi hängrännor?

Vi använder den senaste tekniken för att skonsamt och effektivt rengöra dina hängrännor. Rensningen utförs oftast från marknivå, där all smuts som hindrar vattenflödet i rännorna sugs upp.

Om du inte är hemma under rensningen lägger vi en lapp i din brevlåda med information om att vi har varit förbi och rensat dina hängrännor.

Därför ska du rensa dina hängrännor

Om hängrännan fylls med smuts ock skräp kan det sluta med att vattnet rinner över på olika ställen längs huset. Det kan orsaka problem, såsom att vatten samlas i fördjupningar mellan taket och hängrännan och orsakar fuktproblem.

En hängränna är inte bara en lyx, utan något som är mycket viktigt för ditt hus. Den är till för att skona husets grund och förhindra potentiella fuktproblem i ditt hem.

När fuktproblem uppstår i ett hus kan det vara svårt att bli av med dem igen. Som med så mycket annat gällande ditt hus är det bäst att förebygga problemen. Vi rekommenderar därför att du beställer en rensning av hängrännan.

Överfulla hängrännor kan skapa problem

Varje år rengör Nanostone många fasader som är hårt angripna av alger och lava. När hängrännorna är täckta med smuts och annat skräp kan det leda till allvarliga problem för fastigheten. Överfyllda hängrännor spelar ofta en avgörande roll eftersom vattnet inte leds bort från byggnaden, utan i stället rinner nedför fasaden och tränger ner i byggnadens grund.

Om problemet inte åtgärdas kan det leda till allvarliga skador på fastigheten, såsom fuktiga källare och frostsprickor i fasader och grunder.

Vanliga problem med överfulla hängrännor

  • Förkortad livstid på hängrännorna
  • Risk för fukt och/eller frostskador på tak, fasad och sockel
  • Vattensamlingar på olämpliga platser

Flera av våra kunder ser rensning av hängrännor som en investering.

Klicka på knappen nedan och läsa mer om våra priser.

Rensa hängrännor priser

Miljögodkänd

Rikstäckande service

15 års garanti

Mer än 10 år i branschen