fbpx

Undvik översvämmade hängrännor

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Rensning av hängrännor

Vi på Nanostone erbjuder rensning av hängrännor till ett konkurrenskraftigt pris. Med över 10 års erfarenhet kan du lita på att vi har den kunskap och expertis som krävs rensa dina hängrännor professionellt.

Vi använder den senaste tekniken för att skonsamt och effektivt rengöra dina hängrännor. Rensningen utförs oftast från marknivå, där all smuts som hindrar vattenflödet i rännorna sugs upp. Vi har möjlighet att rensa hängrännor på upp till 16 meters höjd.

Om du inte är hemma under rensningen lägger vi en lapp i din brevlåda med information om att vi har varit förbi och rensat dina hängrännor.

Varför hängrännor behöver rensas

Hängrännan är inte bara en estetisk detalj utan en kritisk komponent för att skydda husets grund och förhindra potentiella fuktproblem i ditt hem.

Överfulla hängrännor kan ge upphov till allvarliga problem. Varje år rengör Nanostone fasader som påverkats av alger och lava på grund av igensatta hängrännor. När hängrännorna är blockerade leder de inte bort vattnet från byggnaden, vilket kan orsaka skador som fuktiga källare och frostsprickor i fasader och grunder.

Fuktproblem i ett hus kan vara svåra att åtgärda, och förebyggande åtgärder är alltid att föredra. Vi rekommenderar därför regelbunden rensning av hängrännor för att undvika potentiella skador.

Flera av våra kunder ser rensning av hängrännor som en investering. Se nedan för att läsa mer om våra priser.

Priser

Vi erbjuder resning av hängrännor från 2295:- efter ROT.

Vid rotbildning, gräsvegetation, fågelbon, nät eller dolda rännor krävs extra resurser för att åtgärda problemet.

  • Kostnaden för vegetation och rotbildning är 200:- per löpmeter
  • Priset för fågelbon, nät och dolda rännor är 700:- styck

För att upprätthålla rena hängrännor är det viktigt att rensa de kontinuerligt. Vi rekommenderar därför årligt underhåll där du får 10% på återkommande besök.