fbpx

Årligt underhåll ger dig garanti

Registrera dig för vårt serviceavtal

Nanostone garantiavtal

Efter en professionell stentvätt och effektiv behandling med långtidsverkande impregnering kommer dina stenplattor återigen vara rena, vackra och inbjudande. Det är ett resultat som de flesta önskar bevara under många år, och detta kan enkelt upprätthållas genom att investera i årligt underhåll och därigenom bevara skönheten och kvaliteten på din marksten.

 

15 års garanti med Nanostone garantiavtal

Hos Nanostone erbjuder vi därför ett årligt serviceavtal så du slipper allt besvär med underhåll av din marksten. Om vi har stått för rengöring av stenplattorna med efterföljande impregnering, ger vi till och med 15 års garanti – så länge du har tecknat återlig underhåll hos oss.

Med vår stentvätt och effektiva impregnering kan vi återge dina stenplattor deras ursprungliga skönhet och renhet. Tyvärr är det ofrånkomligt att luften runt din bostad innehåller olika typer av algsporer och smutspartiklar som över tid kan sätta sig som ett tunt lager ovanpå plattornas impregnering. Om detta lager får ligga kvar, kommer det gradvis göra din marksten trist och smutsig att se på.

Den bästa lösningen är att regelbundet underhålla dina stenplattor. Med vårt årliga serviceavtal besöker vi dig en gång om året för att genomföra en effektiv och skonsam skumbehandling. Denna desinficerande skumbehandling tränger djupt in i materialet och eliminerar den smuts som kan ha samlats ovanpå impregneringen. På så sätt kan vi garantera att din marksten förblir vacker och inbjudande år efter år.

Vi erbjuder även årligt underhåll av trädäck

Har du frågor om årligt underhåll?
Vi finns tillgängliga för rådgivning där vi kan diskutera och guida dig mot den bästa lösningen för dina behov. Om du är osäker på om ett årligt serviceavtal är rätt för dig, är du alltid välkommen att kontakta oss på:

Telefon: 040-643 54 00
Mail: info@nanostone.se

Såhär fungerar årligt underhåll av stenplattor

Vår årliga servicebehandling går till som så, att vi efter ankomst på din adress gör en bedömning av din stenbeläggning eftersom det kan ha inflytande på vilken behandling vi väljer. I de flesta fall går vi snabbt igång med det årliga underhållet som oftast tar omkring 30 minuter.

Denna årliga service innebär att vi påför en skumbehandling över hela området som vi tidigare har tvättat och impregnerat. Själva skummet sprutas ut i ett jämnt lager över plattorna, vilket ger ett snyggt och enhetligt resultat.

När skummet fördelas ut är det synligt i cirka 5 minuter medan det jobbar sig ned i beläggningen, som har lagt sig ovanpå impregneringen. Skummet är aktivt verkande och sätter igång en nedbrytningsprocess som gradvis lossar och bekämpar smutset.

Skumbehandlingen börjar torka relativt fort och man kommer att kunna se några synliga spår efter behandlingen. Väder och vind sköljer och blåser med tiden bort de upplösta resterna från plattorna och gör att stenplattorna även fortsättningsvis ser fina och inbjudande ut.

Observera: Den årliga servicen av stenplattor ska inte förväxlas med vår omfattande stentvätt och impregnering. Den årliga servicebehandlingen består av en skumbehandling, som har en underhållseffekt på dina stenplattor.

Priser på årligt underhåll av stenplattor

Vår årliga skumbehandling är en effektiv och bra desinficering som håller dina stenplattor rena och fina.

Eftersom du tidigare har fått stenplattorna impregnerade, efter en stentvätt – är det nu markant lättare att löpande hålla tillväxten av alger och mossa nere. Så om du vill hålla din marksten fin och inbjudande, är den årliga servicebehandligen av dina stenplattor en riktigt bra idé.

Årligt underhåll inkluderar:

  • Bedömning av stenbeläggningens skick
  • Skumbehandling av hela det överenskomna området, genomförs en gång om året
  • Kvalitetskontroll och säkerställning

Vi erbjuder 15 års garanti på stenplattor utan alger, mossa och lavar vid årlig skumbehandling.

Observera: Vi erbjuder 15 års garanti till alla kunder som har fått stentvätt och impregnering via Nanostone. Om du har fått stentvätt och impregnering via ett annat företag, kan vi bara erbjuda dig vår årliga service med desinficering av stenplattorna, utan 15 års garanti på vårt arbete. 

Förberedelser innan vi kan utföra den årliga servicebehandlingen

På den dag vi har kommit överens om att komma förbi och utföra vår årliga servicebehandling – är det viktigt att hela stenbeläggningen är tömd på saker. Anledningen till detta är helt enkelt att vi ska ha möjlighet att utföra skumbehandlingen på hela området för att säkerställa ett snyggt och enhetligt resultat.

Därför är det viktigt att du har tagit bort eller flyttat saker som t.ex. trädgårdsmöbler, krukor, parasoller och liknande innan vi kommer. Genom att ge oss tillgång till hela området kan vi utföra en tillfredsställande skumbehandling med ett optimalt resultat. Om du har en bil eller annat stående på stenbeläggningen, ska denna också flyttas.

SKA MAN VARA HEMMA VID ÅRLIG SERVICE?
Du behöver inte vara hemma när vi kommer förbi för att utföra den årliga behandlingen av dina stenplattor. Området som ska behandlas måste bara vara röjd för saker och vi vill be dig låsa upp till din trädgård och andra ställen, där vi behöver kunna komma in i förbindelse med servicen.

GÅR DET ATT ÄNDRA TID FÖR SIN SERVICEBEHANDLING?
För att kunna hålla våra priser på service måste vi effektivisera planeringen med hjälp av fasta rutter. Därför är det i utgångsläget inte möjligt att ändra det fastlagda datumet, eftersom det ingår i en på förhand planerad rutt för området.

FÅ MER INFLYTANDE MED VÅR SPECIALSERVICE 

Om du av olika anledningar behöver kunna få inflytande över vilket datum vi kommer förbi hos dig kan vi erbjuda en specialservice. Vi lägger då till en extra hanteringsavgift på 299 kr. Det beror på att vi inte kan hålla samma låga pris, eftersom det kräver ytterligare planering, körning och hantering.