fbpx

Ta bort mossa från plattor

Ta bort mossa från plattor

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Effektiv bekämpning av mossa

Har du tröttnat på att rensa mossa och ogräs mellan stenplattorna varje år? Då ska du läsa vidare här om hur du effektivt avlägsnar det och får ett mer hållbart resultat.
De flesta med stenbeläggning har upplevt hur deras rena och fina stenplattor på uppfarten eller altanen med tiden blir lite trista och fula. Det beror på att stenplattorna med tiden angrips av mossa, alger och lavar. Det är viktigt att inte använda en högtryckstvätt på stenplattorna eftersom det förstör plattornas yta så de blir ännu mer mottagliga för mossa.
Nanostone har istället utvecklat en skonsam och professionell rengöringsmetod som skonar dina stenplattor så mycket som möjligt.

Vi använder nämligen en helt unik metod för stentvätt där vi tillför en speciell renande vätska, som tar bort all växtlighet som inte alltid är lätt att få syn på. Till sist impregnerar vi stenplattorna efter att de har torkat, vilket gör att de behåller det fina resultatet i många år framöver.

Ta bort mossa från stenplattor eller få ett finare tak

​Äntligen erbjuder vi även behandling av tak och vi har introducerat en ny produkt som heter Gummitak. Denna skyddande gummibeläggning för platta tak reparerar läckor och ger ytan ett nytt och snyggare utseende.
Så om du letar efter ett professionellt företag som erbjuder ”ta bort mossa från stenplattor” för att göra din stengång så gott som ny, så kontakta Nanostone för mer info om vår noggranna stentvätt.
Kontakta oss på tlf. 42 36 66 66 eller info@nanostone.dk, vi är redo att rycka ut och ta bort mossa, alger och lavar från din marksten.