fbpx

Taktvätt Skåne

Taktvätt Skåne

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell rådgivning?

– Bli uppringd

Taktvätt – Få ett tak som ser nytt ut

Vår taktvätt får taket att se nytt ut igen. Under vår takrengöring tar vi bort alger och mossa, vilket ger taket sin ursprungliga färg tillbaka. Detta bidrar också till att förbättra takets hållbarhet och livstid.

Du bör underhålla ditt tak med en takrengöring eftersom mossa och alger binder fukt när det regnar eller vädret är fuktigt. Fukt gör att alger och mossa kan sprida ut sig ännu mer. Under vinterhalvåret med frost fryser all fukt, som algerna och mossan absorberat, till is. Det kan ge frostsprickor i ditt tak vilket i sin tur kan orsaka läckage.

Hur går en taktvätt till?

​När vi hos Nanostone utför en taktvätt använder vi alltid vatten och ett stängt högtryckstvättsystem. Efter en takrengöring är taket oskyddat, vilket är anledningen till att man alltid ska göra en förebyggande algbehandling så taket kan förbli i gott skick. Dessutom slipper du onödiga reparationer och utgifter, och kan njuta av ett snyggt tak.

Pris på taktvätt

Priset på en takrengöring kräver att vi kommer ut och tittar på beläggningen på taket

​Vi använder bara miljögodkänd utrustning

​Hos Nanostone används bara miljögodkänd utrustning när tak rengörs. Utrustningen som används består av ett stängt högtryckstvätt system som ser till att smutsen samlas upp och inte kommer på ditt tak. Dessutom används enbart miljögodkända produkter för behandling av lavar och alger på ditt tak. Alla produkter kommer från Polyma ApS och de är miljögodkända. Vi täcker alltid fasader, fönster och hängrännor innan vi börjar med taktvätten.

Behandling efter taktvätt

Vi rekommenderar att man varje eller vartannat år gör en förebyggande algbehandling av taket för att underhålla resultatet av takrengöringen. Det är såklart helt upp till dig att avgöra om du önskar det.
Vår servicebehandling kostar endast 1 500 kronor inkl. moms för en vanlig villa.