fbpx

Professionell altantvätt

Behöver du professionell vägledning?

– Bli uppringd

Behöver du professionell vägledning?

– Bli uppringd

Professionell altantvätt

Har träterrassen blivit mörk och hal?

När träytor blir angripna av alger blir de trista och tråkiga. Om algerna får regn och fukt blir underlaget till och med halt. Men först och främst är det viktigt att få bort algerna, eftersom algbeläggning håller på fukten och ökar risken för att träet börjar ruttna.

Alger sprider sig via mikroskopiska sporer i luften och sätter sig på ytor där fukt och värme hjälper algerna att växa snabbare.
Även om algernas gynnsamma tillväxtvillkor skulle försvinna, nedbryts de inte automatiskt, utan måste aktivt tas bort.

Hos Nanostone erbjuder vi professionell rengöring där vi tvättar och behandlar din altan. När träet är rent och torrt erbjuder vi vår specialutvecklade Nanostone Träimpregnering, som minskar vatten på ytan och förlänger träets livslängd.

Vi 15 års erfarenhet och kan, förutom altantvätt, även hjälpa med stentvätt.

Rengöring av träterrass

Med mer än 10 år i branschen har vi haft möjlighet att utveckla och noggrant testa våra arbetsflöden för att erbjuda den bästa altantvätten som tar bort alger och smuts från trädäck och träterrasser.

Nanostone Trätvätt är ett förebyggande desinficerande skum som appliceras med lans så den fördelas ut över alla hörn och kanter. Vår produkt är organiskt nedbrytbar och därför mycket skonsam för miljön.

När vår skumbehandling har applicerats på trädäcket sugs den sakta in utan att lämna märken eller missfärgningar. Efter applicering av Nanostone Trätvätt rekommenderar vi att vi avslutar med en djupgående hetvattentvätt, eftersom detta ger det bästa resultatet. Vi ger nöjdhetsgaranti på vår altantvätt genom att erbjuda en provtvätt innan vi tvättar hela altanen.

Priser

​Startpaket upp till 40m² | 4 995:- efter ROT-avdrag
Extra m² | 80:- efter ROT-avdrag

Tjänsten altantvätt inkluderar:

  • Uppmätning av ert trädäck
  • Förbehandling
  • Effektiv och skonsam rengöring
  • Nanostone Träimpregnering
  • Slutrengöring
  • Kvalitetskontroll